This post is also available in: English

Vi holder næste online møde i International Lean Farming Discussion Group onsdag d. 18. november 2020 kl. 14:00 – 15:00 CET (Central Europæisk Tid). Du er velkommen og det er gratis at deltage. Du sender mig en mail på sp@leanfarming.eu, så sender jeg dig et link til mødet. Fortæl mig dit navn, profession (landmand, rådgiver eller andet), jeres gårdnavn / firmanavn og hvilket land, du kommer fra.

Goodvalley har arbejdet med Lean i 8 år

Goodvalley har svineproduktion i Polen, Ukraine og Rusland. Man har arbejdet med Lean i 8 år og har nu implementeret Lean på alle sites.

Udviklingschef Torben Nielsen og virksomhedens Lean koordinatorer vil fortælle os, hvad deres erfaringer er og hvad de har opnået med Lean. Vi kommer også til at høre, hvad de synes har været svært.

Hvad er International Lean Farming Discussion Group?

Vi er en gruppe af mælkeproducenter og rådgivere i landbruget, der er interesseret i Lean Management.

Vi mødes online nogle gange om året, hvor vi hører en landmand eller rådgiver fortælle og vi udveksler erfaringer og stiller spørgsmål til hinanden. Det er gratis at deltage i online-møderne.

En gang om året arrangerer vi en 2,5 dages studietur til et land i Europa. Her kan vi træne Lean Management på workshop på gårde, besøge virksomheder og diskutere med hinanden. Du kan læse om næste tur her.

Gruppen bliver organiseret af Susanne Pejstrup, Lean Farming® og Phil Cooper, The Farm Consultancy Group

Lean Farming online

Vi bruger Zoom til vores møder. Det er vigtigt, at vi har en direkte dialog med deltagerne under mødet, så det er altså ikke den form, webinar normalt har.

Du modtager et link fra os og hvis du ikke har prøvet det før, så hjælper vi gerne. Så anbefaler vi, at vi prøver det af et par dage før mødet. Det skriver du bare i mailen.

Sådan deltager du i online mødet

Send en mail til sp@leanfarming.eu, så sender jeg dig et link til mødet.

Fortæl mig dit navn, profession (landmand, rådgiver eller andet), jeres gårdnavn / firmanavn og hvilket land, du kommer fra.

Du må gerne sende mailen i god tid før mødet og senest dagen før.