This post is also available in: English

Vi holder næste online møde i International Lean Farming Discussion Group onsdag d. 10. november kl. 14:00 – 15:30 CET (Central Europæisk Tid). Du er velkommen og det er gratis at deltage.

Lean Farming facilitate a training in Value Stream Mapping

Et fantastisk værktøj til at reducere spild

Værdistrømsanalyse er et fantastisk værktøj til at finde spild og til at forbedre processer. Stienke IJdema, Fruerlund Farm Management og Susanne Pejstrup, Lean Farming® vil demonstrere, hvordan du laver en værdistrømsanalyse (VSM) på en gård. Vi gennemgår en proces med video, skabeloner og trin for trin guide. Der vil også blive masse af tid bagefter til spørgsmål og diskussion.

Efter mødet kan du selv gøre det!

Lean Farming facilitate a workshop in Value Stream Mapping

Tilmelding til mødet

Mødet er gratis. Når du tilmelder dig, så bliver du samtidig en del af gruppen og vil modtage information om fremtidige events. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Hvad er International Lean Farming Discussion Group?

Vi er en gruppe af mælkeproducenter og rådgivere i landbruget, der er interesseret i Lean Management.

Vi mødes online nogle gange om året, hvor vi hører en landmand eller rådgiver fortælle og vi udveksler erfaringer og stiller spørgsmål til hinanden. Det er gratis at deltage i online-møderne.

En gang om året arrangerer vi en 2,5 dages studietur til et land i Europa. Her kan vi træne Lean Management på workshop på gårde, besøge virksomheder og diskutere med hinanden. Du kan læse om næste tur her.

Gruppen bliver organiseret af Susanne Pejstrup, Lean Farming® og Phil Cooper, The Farm Consultancy Group

Lean Farming online

Vi bruger Zoom til vores møder. Det er vigtigt, at vi har en direkte dialog med deltagerne under mødet, så det er altså ikke den form, webinar normalt har.

Du modtager et link fra os og hvis du ikke har prøvet det før, så hjælper vi gerne.

Susanne Pejstrup

Susanne Pejstrup,
Lean Farming®

sp@leanfarming.eu

+45 3026 1500

Phil Cooper

Phil Cooper,
The Farm Consultancy Group

pcooper@fcgagric.com

+44 7798 673665