This post is also available in: English


Har du lyst til at være med? Det koster ikke noget!

Vi er en åben erfagruppe, der fokuserer på Lean management i mælkeproduktion. Gruppen består af både landmænd, rådgivere og andre med interesse for emnet. Formålet er at udveksle ideer og inspiration til, hvordan vi kan bruge Lean til at reducerer spild og unødvendige omkostningerne og til at skabe en Lean landbrugsvirksomhed, som er konkurrencedygtig i fremtiden.

  • Vi mødes online 3-4 gange om året.
  • Vi mødes ca. en gang om året på en studietur med besøg og workshop på gårde og virksomheder i Europa. Næste tur kan du læse mere om nedenfor.
Lean Study tour with Lean Farming. Phil Cooper show the benchmarking of productivity on the borad for the group of farmers in International Lean Farming Discussion Group

Studietur til England

Vi holder øje med situationen og fastsætter snart en dato.

Lean Farming® visits dairy farms in UK

Er du klar til at træne, hvordan vi bruger Lean værktøjerne på en gård?

Vi vil lave Lean træning sammen på to gårde i det sydvestlige England og vi vil diskutere, hvordan vi kan implementere Lean kulturen på en gård.

Under sådan en studietur får vi en masse inspiration fra hinanden. Deltagerne fortæller om egne erfaringer og udfordringer og vi har nogle værdifulde og sjove diskussioner.

Program

Dag 1

Vi flyver ind til Bristol Airport i løbet af eftermiddagen. Du skal booke din egen flybillet. Når du kender din ankomsttid, så fortæl os det, så vi kan køre sammen ned til hotellet. Vi kommer til at bo på Best Western Plus Swan Hotel, Somerset.

Vi spiser middag sammen på hotellet kl. 19.00, hvorefter vi har et introduktionsmøde. Her fortæller deltagerne om sig selv og vi har en kort introduktion til Lean. Vi tilpasser den introduktion til de deltagere, vi har med på turen. Vi plejer nemlig at have deltagere både med og uden erfaring med Lean.


Dag 2

Om formiddagen har vi indlæg fra deltagere fra forskellige lande. Vi deler erfaringer og udfordringer – og gode ideer. Vi får nogle gode diskussioner om, hvad der virker og hvad der ikke virker.

Om eftermiddagen skal vi lære nogle Lean værktøjer bedre at kende. Vi besøger en mælkeproducent og “går Gemba” – vi ser gården, vi laver registreringer, laver spaghetti-diagram og tager billeder. Vi indsamler data til den værdistrømsanalyse, vi laver på hotellet om aftenen. Vi slutter af med at fortælle vores vært om det spild, vi har fundet og de gode ideer, vi kan give videre.

Endnu ved vi ikke, hvilken arbejdsproces vi laver værdistrømsanalysen på, for det kommer til at afhænge af gårdejerens største udfordring på det tidspunkt.


Dag 3

Om morgenen vil vi besøge den næste gård. Vi starter med at se på de udfordringer, gårdejeren har. Derefter træner vi de Lean-værktøjer, der passer til denne udfordring. Når vi nærmer os oktober, så har vi en dialog med værterne, så vi kan informere nærmere om, hvilke værktøjer, det bliver. Det er sikkert, at vi vil træne den metode at tage udgangspunkt i landmandens aktuelle udfordring.

Om eftermiddagen vil vi afslutte workshoppen og have den afsluttende diskussion.

Vi afslutter kl. 15:00 og kører mod Bristol lufthavn,

Pris og tilmelding

Prisen for at deltage i 2,5 dage er 430 £ (515 €). Denne pris indeholder hotel, alle måltider og transport til gårdene samt værtsgaver og overtrækstøj. Hvis du ønsker at sove en enkeltværelse er der en merpris på 30 £ (36 €).

Er du interesseret?

Du bedes sende mig en mail på sp@leanfarming.eu Du kan stille spørgsmål og hvis du er interesseret i at deltage, så vil jeg sende dig et skema, du skal udfylde og sende tilbage. Du kan også finde skemaet her Registration Form

Gruppen er organiseret af

Susanne Pejstrup

Virksomhedskonsulent Susanne Pejstrup

Lean Farming®
Tel: +45 3026 1500
Mail: sp@leanfarming.eu
Web: www.leanfarming.eu

Phil Cooper

Virksomhedskonsulent Phil Cooper

The Farm Consultancy Group
Tel: +44 7798 673665
Mail: pcooper@fcgagric.com
Web: www.fcgagric.com