This post is also available in: English

I Fokusgruppe Lean Ledelse arbejder vi med forskellige emner og metoder. Her er det med Lego Serious Play, som kan bruges til både teambuilding og personlig udvikling

Netværk med fokus på Lean Ledelse

  • Vil du videre med Lean?
  • Vil du diskutere Lean ledelse med kolleger?
  • Vil du lære om og træne, hvordan du motiverer medarbejdere?
  • Vil du udvikle din ledelse?

Så tjek om ikke denne gruppe er noget for dig!

Jeg holder et gratis informationsmøde online den 29. marts 2023 kl. 13:00-14:00.

Møderne bliver holdt på dansk.

Målgruppe

Denne gruppe er for ledere på landbrug. Der deltager folk fra flere forskellige faggrene, og der er både ejere og driftsledere. Alle har personaleansvar. Vi holder os til at diskutere ledelse og specielt Lean ledelse.

Emnerne

Det vil komme til at handle om at motivere og engagere medarbejderne til at deltage aktivt i de løbende forbedringer på virksomheden. Vi vil drøfte, hvordan du, som leder kan få alle med i at arbejde med blandt andet synlig målstyring.

Du vil komme til at forstå Lean-tankegangen bedre, så du også med de fremtidige forandringer på bedriften, får den gjort mere og mere effektiv og Lean.

Deltagerne vil i høj grad få indflydelse på, hvilke udfordringer, vi tager op. Sammen finder vi løsningerne og metoderne.

Koncept

Vi holder møderne i Middelfart de fleste gange, men af og til tager vi på virksomhedsbesøg i andre brancher for at lære, hvordan de arbejder med Lean.

Vi holder fire møder om året, og de er fra kl. 9:00-16:00. Dog er der kaffe og morgenbrød fra kl. 8:30. Møderne holder vi på Severin Kursuscenter, der er kendt for gode faciliteter, en fantastisk frokostbuffet og ”Det bedste kagebord”.

Til nogle møder vil vi indkalde en ekspert udefra til specifikke emner, men ellers er oplæggene fra mig. Jeg vil også lede drøftelserne under møderne og sikre, at vi får sammenkædning af praktik og Lean teori.

Stieneke IJdema

Det er en super god gruppe, fordi vi arbejder med det, vi har brug for lige nu. Vi er alle sammen eksperter og coacher hinanden.

Niels Kristian Nielsen

Jeg får meget ud af at høre, hvordan de andre løser de ledelsesmæssige udfordringer. Vi får nogle rigtig gode diskussioner og løsninger på det.

Fokusgruppe Lean Ledelse

Pris

Til gruppen kan du tilmelde dig for et år ad gangen, og det koster 5000 kr. + moms i årligt grundbeløb. Derudover skal du betale de faktiske omkostninger for møderne. Det er almindeligvis ca. 700 kr. pr. gang + evt. omkostning til ekstern indleder. Gruppens deltagere bestemmer i fællesskab, hvad det må koste.

Tilmelding og spørgsmål

Tilmelding og spørgsmål om gruppen kan ske til sp@leanfarming.eu eller opringning / sms til 3026 1500