Bogen Lean i kvægbruget er kommet i en ny udgave. Det er er bog, der kan fungere som en håndbog. Du kan slå op på det, du har brug for lige nu. Der er lige til at gå til. Vi har også skrevet en masse cases, som giver et godt billede af, hvordan det virker i det daglige arbejde på et kvægbrug.

Se et uddrag af bogen her.

Bogen kan købes her hos BoD og koster kr. 298.- og som e-bog kr. 129,- . Den kan købes i andre netbutikker også.

Lean i Landbruget - Susanne Pejstrup og Vibeke Nielsen

Lean er fantastisk!!

Vi har skrevet den her bog, fordi Lean er fantastisk. Vi har selv set virk­ningen og kan slet ikke lade være med at fortælle om det. Det er et fremragende ledelseskoncept til landmænd, der vil trimme pro­duktionen.

Hvad du kan opnå med Lean er mere tilfredse medarbejdere og optimerede processer. Begge dele giver højere indtjening.

Lean bygger på nogle principper, og til at arbejde med princip­perne er der nogle værktøjer, der er så enkle og praktiske, at de slår an med det samme. De involverer både medarbejdere og leder ved at tage udgangspunkt i det daglige arbejde. Lean skaber en struktur for den gode dialog, som alle bidrager til. Dermed bliver alle engagerede i at gå efter målet.

Lean er ikke et projekt med en startdato og en slutdato. Det er en ny måde at tænke på. Vores ambition er, at Lean kan blive en natur­lig måde at arbejde på. De nye rutiner skal fastholdes, og forbed­ringsarbejdet skal være en indarbejdet kultur på bedriften. Kultur betyder her, at forbedringer og det at arbejde positivt med spild er et helt naturlig tankesæt.

Der er mange penge i Lean, har vi opdaget. Der er så mange ting, der råber på at blive samlet op. Nogle af forbedringerne er læn­gere tid undervejs, mens andre kommer med det samme. Sådan har Lean fungeret i en lang række virksomheder i andre brancher. Nu er det kvægbrugets tur.

Bogens indhold

 1. Hvad er Lean?
 2. Det kan Lean i landbruget
 3. De 5 Lean-principper
 4. De 8 spildtyper
 5. Inddrag medarbejderne
 6. Sådan arbejder du med mål
 7. Værktøjer
 8. Sådan implementerer du Lean på din bedrift
 9. Lean i andre virksomheder
 10. Kilder
 11. Skemaer til download

Kontakt mig

Skriv endelig til mig på mail

eller ring til mig på +4530261500